10 lucruri ciudate pe care femeile le poarta in geanta lor

V-ati intrebat vreodata de ce geanta unei femei este atat de plina? Exista femei care au genti uriase si inca par neincapatoare pentru ele. Femeile care iubesc gentile mari, de obicei, le umple cu lucruri ciudate. 

Aruncati o privire si veti fi uimiti, daca v-ati intrebat vreodata de ce poseta unei femei este intotdeauna aglomerata. 

Ciocolata

Femeile iubesc ciocolata, prin urmare este un lucru pe care femeile l-ar transporta in geanta lor. 

Spray cu piper

Pentru a se mentine in siguranta in orice moment, un spray cu piper este unul dintre lucrurile ciudate pe care femeile le poarta in geanta. Avand in vedere societatea, este esential ca femeile sa transporte un spray cu piper. 

Medicamente

Femeile poarta tot timpul medicamente in geanta lor pentru a preveni crampele din acea perioada a lunii. 

Ata dentara

Cu toate ca trebuie sa te cureti cu ata dentara in fiecare seara inainte de a merge la culcare, femeile transporta ata dentara deoarece este un instrument mult mai sofisticat, comparativ cu scobitorile. 

Dezinfectant pentru maini

Unul dintre cele mai ciudate lucruri pe care femeile le poarta in geanta lor este un dezinfectant pentru maini. Mamele sunt mult mai predispuse la a transporta un dezinfectant. 

Servetele

Servetele pot fi utile la toate ocaziile. Femeile sunt mult mai igienice decat barbatii, prin urmare intotdeauna veti gasi servetele in geanta ei.

Obiecte pentru par

Cum poate o femeie sa nu transporte un pieptene in poseta! Acesta este un lucru important si de baza dupa ruj. 

Pixuri

Veti gasi in mod sigur diferite pixuri colorate in geanta unei femei. 

Guma de mestecat

Pentru a pastra respiratia proaspata mereu, femeile poarta guma de mestecat in geanta lor. Le salveaza de respiratia urat mirositoare si le face gata de sarutat!

Parfum

Femeile poarta intotdeauna in geanta parfumul. Este unul dintre cele mai ciudate lucruri pe care femeile le poarta in geanta lor.

Incarcator

Incarcatoarele mobile pot fi utile si pentru barbati. Daca esti in criza de baterie, adreseaza-te colegei tale pentru a-ti imprumuta incarcatorul ei. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *