10 secrete pentru o viata sanatoasa

1. Grepfruit rosu

grepfruit
grepfruit

Mănâncă zilnic un grepfruit roşu şi, pe cât de des posibil, fructe de pădure. Aminoacizii şi antioxidanţii din ele te vor ajută să previi cancerul şi bolile mintale.

2. Ulei de masline si otet

Liber la ulei de măsline şi oţet. Pune în salată sau în mâncare oricât vrei! Cu ajutorul lor vei reduce riscul de cancer, îmbătrânirea prematură, obezitatea şi diabetul.

3. Ciocolata neagra

Mănâncă ciocolată neagră, chiar dacă eşti la regim. Nu va avea efect negativ asupra dietei tale, iar partea bună este că 4 grame de cacao sporesc eficacitatea inimii cu 30%.

ciocolata neagra
ciocolata neagra

4. Magneziu

Ia un supliment de magneziu zilnic. Vei fi cu 40% mai puţin predispus la deces produs de orice fel de afecţiune fizică.

5. Ceai de menta

Bea ceai de mentă. Conţine antioxidanţi puternici care reduc cu 60% inflamaţiile organelor şi previn apariţia diabetului.

ceai de menta
ceai de menta

6. Apa

Bea opt pahare de apă pe zi. Specialiştii au descoperit că “băutorii de apă” sunt cu 55% mai puţin predispuşi îmbolnăvirilor de orice natură.

7. Fructe si legume

Mănâncă legume şi fructe zilnic. Acestea te vor vitaminiza si iti vor da energie.

8. Relaxare

Fii relaxat. Oamenii stresaţi traiesc cu 20 de ani mai puţin decât un om cu o stare psihică normală. Dacă adăugăm şi fumatul la această formulă ne putem explica de ce foarte mulţi oameni suferă decese premature.

mod de relaxare
mod de relaxare

9. Miscare

Fă mişcare în aer liber şi ia-ţi un căţel care să te motiveze! Vei reduce orice formă de depresie până la 100%, iar corpul tău se va simti cu 50% mai bine!

10. Somn

O oră de somn la prânz face minuni pentru trup şi suflet. Efectul lui este imediat, iar remediu mai bun pentru boli sau afecţiuni decât somnul nu există!

somn
somn

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *