3 vedete cu casnicii de fatada. Iata ce secrete sexuale ar ascunde!

Viata personala si orientarile sexuale ale vedetelor au fost mereu in centrul atentiei si au starnit multe controverse. Iar de-a lungul anilor, multe personalitati au fost suspectate ca si-au ascuns in spatele relatiilor conventionale adevaratele orientari sexuale.

Tom Cruise

Tom Cruise

Divortul dintre Tom Cruise si Katie Holmes a fost unul cu scantei, publicatia tabloida National Enquirer publicand ulterior un interviu cu actrita care a declarat ca fostul sau sot este homosexual. Afirmatiile veneau sa intareasca ceea ce se specula deja de multi ani despre starul hollywoodian cum ca s-ar fi casatorit de fatada, tocmai pentru a-si ascunde inclinatiile homosexuale.

Angelina Jolie

Angelina-Jolie

Angelina Jolie a avut o tinerete zbuciumata in care a incercat sa isi satisfaca toate poftele si dorintele interzise. S-a iubit cu actrita Jenny Shimizu, insa sustine ca a renuntat la aceste apucaturi de dragul lui Brad Pitt. Tabloidele americane au speculat de curand faptul ca Angelina ar fi reluat legatura cu fosta sa iubita.

Scarlett Johansson

scarlett-johansson

Faptul ca Scarlett Johansson s-a sarutat pe gura chiar pe covorul rosu cu alte vedete de sex feminin i-a facut pe multi sa se intrebe daca nu cumva casatoria sa cu Ryan Reynolds nu este, de fapt, una de ochii lumii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *