5 condimente care favorizeaza pierderea in greutate

Sa reduci greutatea corporala pe cale sanatoasa constituie o preocupare primordiala pentru multi. Alimentele pe care le gasim pe piata si pe care le consumam ne fac obezi si acest lucru duce la probleme grave de sanatate, cum ar fi diabetul si bolile cardiovasculare. Asadar, este necesar sa ne mentinem greutatea corporala sub control. 

Acum, poti scapa de kilogramele in plus mai usor. Tot ce trebuie sa faci este sa iti condimentezi mancarea! Exista anumite condimente care contribuie la pierderea in greutate. Condimente cum ar fi scortisoara, cardamomul si coriandrul contribuie la pierderea in greutate prin accelerarea metabolismului. Includerea acestor condimente in dieta ta este cel mai bun mod de a pierde kilogramele in plus. Citește mai departe, include aceste condimente in dieta ta de zi cu zi si observa diferenta.

Scortisoara

A fost demonstrat faptul ca scortisoara regleaza concentratia de glucoza din sânge si nivelul insulinei, iar în acest fel îti ajuta corpul sa sustina procesul de topire a grasimilor. Este un condiment ideal pentru persoanele cu diabet zaharat.

Coriandru

Acest aromatic condiment creste functia metabolica si ajuta la pierderea în greutate. Coriandrul face minuni atat in cazul persoanelor cu diabet zaharat cat si in cazul persoanelor obeze.

Cardamom

Cardamomul reduce în mod eficient insulina si regleaza nivelul colesterolului. Ajuta metabolismul si mentine sub control greutatea corporala. 

Turmeric

Curcumina, ingredientul prezent în turmeric, este cel mai puternic antiinflamator natural, antioxidant cu efecte antivirale, anti-cancer si de reducere a colesterolului. Asadar reduce formarea de tesut adipos si contribuie la pierderea in greutate. Turmericul ajuta la reducerea depozitelor de grasimi de pe ficat.

Piper negru

Piperina, substanta specifica din acest condiment, pare a lupta împotriva acumularii depozitelor de grasime, accelerând totodata si metabolismul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *