5 tipuri de barbati de care ar trebui sa eviti sa te indragostesti

Oricât ai fi tu dispusă să faci compromisuri din iubire, există totuşi anumite limite, peste care nu e bine să treci. Descoperă care sunt cele 5 tipuri de bărbaţi, de care ar trebui să fugi cât te ţin picioarele!

1. Tipul emoţional
Nici nu ai apucat să-l cunoşti bine, şi deja îţi spune că e timid, emotiv şi că are mereu nevoie de sprijin, de dovezi de afecţiune şi apreciere. Are nevoie de reasigurări zilnice în legătură cu relaţia voastră, cu munca şi cu prietenii. Când o să ai şi tu nevoie de un bărbat puternic lângă tine, care să te protejeze, n-o să poţi apela la el.

2. Tipul afemeiat
Nu îţi ascunde faptul că flirtează cu [like_to_read]

alte femei şi îţi vorbeşte des de fostele lui cuceriri. Ba îşi permite atât de mult, încât chiar îi face cu ochiul chelneriţei când iese cu tine la terasă. Totul sub pretextul că e foarte sincer şi că tu eşti şi iubită, şi cea mai bună prietenă a lui. Dacă te-ar respecta, nu ar avea un asemenea comportament.

3. Tipul zgârcit 

Te invită la restaurant şi îţi sugerează să împărţiţi nota în jumătate. Primele voastre întâlniri ar trebui să fie lipsite de griji de acest gen. Nu îţi cumpără niciodată flori – de ce ar irosi el banii pe prostii, nu? Dacă îţi vorbeşte de „austeritate” şi „economie” de la primele întâlniri, nu prea are cum să-ţi lase o impresie bună.

4. Tipul ataşat de mamă
Mama lui e cea mai bună şi mai pricepută femeie din lume. Tu de ce nu te poţi ridica la nivelul ei? Dacă stai să te gândeşti bine, nu ai nevoie de o asemenea sursă constantă de stres în viaţa ta.

5. Tipul posesiv
Să nu cumva să ieşi la cumpărături şi să stai mai mult de o oră jumătate! Nu poţi să faci nimic fără să-i ceri lui voie, iar el nu-ţi permite să faci mai nimic în afara casei, sau fără el. E extrem de gelos şi te vrea numai pentru el. Crizele lui vor ajunge să te plictisească şi să te enerveze în scurt timp. E un preţ prea mare, să renunţi la toate prietenele tale şi la micile tale bucurii, numai de teama unui nou scandal. 

[/like_to_read]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *