Acest suc poate preveni infectiile urinare!

Conform unui studiu recent, consumul in mod regulat de suc de merisoare poate preveni infectiile urinare la femei. De asemenea, se spune despre acest suc faptul ca ar minimiza necesitatea utilizării antibioticelor.

Infectiile tractului urinar nu sunt altceva decât infecții care apar în interiorul sistemului urinar. Ar putea afecta uretra, vezica urinara sau chiar rinichii.

Acest studiu susține că daca s-ar consuma 250 ml de suc de merisoare pe zi s-ar putea reduce riscul infecțiilor urinare cu  pana la 40%.

Consumand acest suc, femeile care deja suferă de infecții urinare, ar putea reduce dependența lor de antibiotice, spun cercetatorii.

În general, mulți oameni folosesc antibiotice pentru a suprima simptomele infecțiilor urinare. Astăzi, infecții urinare au devenit foarte frecvente la femeile din toata lumea.

Antibioticele sunt prima solutie la care recurg multe femei care sufera de infectii urinare. Dar problema este ca, utilizarea regulată a antibioticelor a dezvoltat rezistenta microorganismelor.

merisoare

Merisoarele au anumiti compusi care impiedica bacteriile de la raspandirea infectiei, astfel incat este mai bine sa te bazezi pe sucul de merisoare in loc sa recurgi la antibiotice.

După ce au fost examinate peste 350 de femei, cercetătorii au ajuns la concluzia ca, sucul de merisoare poate fi o alternativă mai bună decât o utilizare excesivă a antibioticelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *