Ce coafuri se poarta in anul 2014 ? Iata noile tendinte ale acestui an

În sezonul primăvară-vară 2014, onduleurile abia sesizabile, cozile împletite foarte lejer şi coafurile accesorizate se numără printre cele mai importante tendinţe. 

Tendinţe în coafură pentru sezonul primăvară-vară 2014:

BUCLE LEJERE

Buclele lejere, care abia se observă, îţi oferă un aer relaxat şi foarte sexy. Nici măcar nu este necesar să foloseşti ondulatorul. Le poţi obţine cu ajutorul unei spume pentru păr cu fixare flexibilă. Umezeşte uşor părul, aplică spuma şi strânge părul în pumni, de le vărfuri spre rădăcină. Aşteaptă apoi să se usuce şi separă şuviţele cu un pieptăn rar sau un ac de păr.

bucle lejere
bucle lejere

COADA LA SPATE

Coada simplă la spate, prinsă foarte jos, este ridicată în acest sezon la rang de trend obligatoriu. Din fericire, cu toţii ştim cât de uşor este să adopţi o astfel de coafură. Nu uita să alegi un elastic sau o clamă care să-ţi pună cu adevărat părul în valoare.

coada la spate
coada la spate

COAFURILE ACCESORIZATE

Ca în fiecare primăvară, accesoriile pentru păr fac parte din tendinţe. Alege-le pe cel voluminoase, îndrăzneţe, dar şi pe cele cu motive florale, care îţi oferă un aer romantic. Daca esti una dintre persoanele care se dau in vant dupa accesoriile de par acesta este anul in care poti sa iti pui imaginatia la lucru. Cele mai apreciate accesorii pentru par in acest an sunt cele realizate din flori (de preferat flori naturale) asa ca nu ezita sa iti achizitionezi bentite sau clestisori de par cat mai indraznete.

coafura accesorizata
coafura accesorizata

COCURILE RELAXATE

Coafurile care lasă impresia că nu îţi pasă cum arăţi şi că eşti o persoană foarte relaxată se pare că sunt vedetele acestui sezon. Aici sunt incluse şi cocurile neglijente, din care ies şuviţe haotic, dar care sunt extrem de sexy.

coc lejer
coc lejer

IMPLETITURILE RAVASITE

Impletiturile au fost vedetele anului 2013 in ceea ce priveste coafurile in tendinte asa ca nici anul acesta nu se lasa mai prejos. Dacă ai dormit vreodată cu părul împletit, cu siguranţă ştii cam cum arată coada ta dimineaţa. Astfel se poate descrie această tendinţă, care îţi permite să arăţi exact ca o divă “răvăşită”, dar extrem de senzuală.

impletitura
impletitura

PARUL LUNG SI DREPT

Părul perfect drept, lung şi cu o cărare pe mijloc este de asemenea o tendinţă importantă pentru sezonul primăvară – vară 2014. Foloseşte placa pentru a îndrepta perfect părul, dar nu te lega de firele rebele, pentru că ele îţi oferă un aer relaxat şi sexy. Unul dintre marele avantaje ale parului lung este acela ca il poti aranja in fel si chip, poti face tot ce vrei cu el si sigur vei gasi ceva care sa te avantajeze si sa iti puna trasaturile in valoare. Daca ai parul lung, anul acesta imprieteneste-te cu placa de par sau cu tratamentele ce contin keratina pentru un aspect mult mai sanatos.

par drept
par drept

BOBUL NEGLIJENT

Bobul se poarta de cativa ani. Diferite dimensiuni, diferite texturi cat mai indraznete, ciufulit, aranjat, ondulat, lung, mediu sau scurt, coafura bob este una dintre cele mai apreciate. Este foarte usor de intretinut si avantajeaza aproape orice forma a fetei. Poarta bobul un pic mai ciufulit. Nu te chinui sa il aranjezi prea mult sau sa il finisezi. Cu un pic de spuma si fixativ esti gata oricand de plecare.

bob Rita Ora
bob Rita Ora

 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *