Ce greseli care opresc cresterea parului fac femeile

Recent studiile au aratat ca cele mai multe femei  se confrunta cu caderea parului, matreata si alte probleme legate de par. Pentru a obtine un par care este bogat, sanatos si stralucitor exista anumite obiceiuri pe care ar trebui sa le urmezi. De exemplu, ideal ar fi sa folosim o data pe saptamana un ulei pentru par , sa il spalam cu apa calduta, sa optam pentru sampoane facute in casa si multe altele. Iata câteva dintre greselile pe care majoritatea femeilor le fac, stricand astfel sansa unei cresteri mai bune a parului.

Faci exces de placa de intins parul

Temperaturile ridicate afecteaza firul de par si ii slabesc rezistenta. Daca vrei sa ai un par sanatos foloseste mai rar placa de întins parul. Ea usuca foarte mult firul, îl fragilizeaza si duce chiar la caderea si rarirea parului.

Iti periezi parul prea mult

Periatul excesiv duce la caderea parului. Se recomanda ca parul sa fie periat doar de doua ori într-o zi, o data dimineata si o data seara înainte de culcare.

Iti vopsesti parul des

Acesta este un obicei nu tocmai bun si asta din cauza numeroaselor substante chimice pe care le contin vopselele de par. O alternativa sanatoasa este henna.

Spalarea excesiva a parului

Spalarea excesiva a parului este un obicei periculos, care scade sansele unei mai bune cresteri a parului. Indeparteaza luciul si uleiurile naturale din par. De asemenea, acest obicei face ca parul sa devina uscat, ducand pana la cadere.

Eviti sa te tunzi

Este necesar sa iti tai varfurile la par cel putin o data pe luna.

Folosirea samponului gresit

Samponul gresit prea poate distruge parul. Este de preferat sa folosim produse pe baza de plante pentru a ne rasfata parul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *