Ce iubesc femeile la corpul unui barbat?

Ce vor femeile? E o întrebare la care multi dintre barbati înca încearca sa gaseasca raspunsul. Ce parti ale corpului unui barbat atrag o femeie? Ei, asta am reusit sa aflam!

Într-un studiu realizat de David Strovny, acesta a intervievat peste 100 de femei cu privire la partile unui barbat care le atrag cel mai tare.

Iata, deci, care sunt partile unui barbat cele mai atractive în ochii femeilor…

Umerii bine definiti

Din suta de femei intervievate, o vasta majoritate afirma ca umerii unui barbat nu trec niciodata neobservati. Mai exact, barbatii cu umeri puternici, bine definiti, vor avea sanse mai mari sa atraga o femeie, fata de cei mai putin…sportivi.

Decolteul…sculptat

Toti barbatii iubesc sânii voluptosi – fie ei naturali sau cu o pereche de implanturi. Ei, cam acelasi lucru se aplica si în cazul femeilor…mai putin partea cu implanturile.

Conform studiului, femeile apreciază muschii pectorali bine definiti, ba chiar îi iubesc mai mult decât alte parti ale corpului considerate în general a fi mai atractive.

Buzele pline

Barbatii nu sunt singurii care cauta buze “à la Angelina Jolie”. Si femeile apreciaza un barbat cu buze pline, numai bune de sarutat!

Abdomenul cu …patratele

Nu este o surpiză – femeile sunt atrase de barbatii cu abdomen de otel (sau macar unui fara colacei).

Fundul… provocator

In urma acestui studiu, este cât se poate de evident ca femeile nu sunt atât de diferite de barbati, cel putin când vine vorba de aspectul fizic al partenerului de viata.

De aceea, posteriorul nu poate sa lipsească de pe aceasta lista, caci conform rezultatelor, femeile se simt atrase de barbatii cu un posterior sexi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *