Ce spune culoarea ojei tale despre personalitatea ta

Pentru unghiile tale alegi de obicei nuanţe delicate, pastelate sau lacuri transparente? Sau preferi roşul clasic şi sexy? Alegerile tale în materie de ojă pot spune multe despre personalitatea ta.

Iată care sunt semnificatiile nuantelor:

Rosu intens

Oja rosie, la fel ca şi rujul rosu intens, indică faptul că eşti o femeie încrezătoare, care nu se teme să fie în centrul atentiei. Iar cu cât nuanta este mai aprinsă, cu atât personalitatea este mai puternică. Aceste femei stiu exact ce îşi doresc şi nu le este teamă să recunoască.

Roz cu sclipici

Acest lac de unghii le arată celorlalti că esti o persoană care iubeste momentele vesele, care adoră să râdă şi să-si înveselească ziua prin gesturi mici, dar pline de semnificatie. Esti în căutarea plăcerii, iar acest lucru se vede si pe unghiile tale!

Rosu sidefat

Eşti o romantică incurabilă si îti place frumusetea clasică. Îti doresti să întâlnesti marea iubire. Te dedici trup si suflet partenerului tău, atunci când simti că ti-ai găsit sufletul pereche.

Crezi că dragostea adevărată trebuie câstigată, motiv pentru care nu faci niciun fel de concesii într-o relatie.

Nuante naturale, delicate

Dacă unghiile tale sunt de obicei colorate în nuanţe delicate de roz pal, lacuri transparente usor colorate sau ojă de culoarea pielii, este un semn că ai o personalitate echilibrată. Nu îti place să iesi în evidenţă şi preferi să lasi lucrurile să se desfăsoare de la sine. Esti diplomată, politicoasă si atentă la detalii.

Nuante “funky”

Culorile lacurilor tale de unghii variază de la verde, albastru, indigo, negru, fucsia, galben, iar lista poate continua? Această varietate impresionantă de culori îndrăznete arată faptul că esti o persoană care iubeste schimbarea, care se plictiseste repede si are nevoie permanent de noi stimuli. Îti plac aventurile, senzatiile tari si nu refuzi nicio provocare.

Sursa: EVA

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *