Ce spune numele tau de alint despre relatia ta

Uneori barbatii sunt destul de timizi în exprimarea emotiilor, prin urmare, ei tind sa foloseasca nume de alint, prin care sa ne faca sa ne simtim speciale.

In acest articol vei cunoaste care este semnificatia numelui tau de alint.

Printesa

Acesta este unul dintre cele mai comune apelative pe care barbatii le folosesc pentru partenera lor. Acesta arata ca te apreciaza si ca are mult respect pentru tine.

Dulceata

Acest alint face ca persoana sa se simta dulce si adorabila. Acest nume este utilizat în general pentru a face persoana sa se simta speciala si importanta. Apelativele de genul acesta nu mai sunt considerate jenante deoarece sunt destul de frecvente in prezent.

Iubire

Persoana care este într-o relatie cu tine este întotdeauna gata sa faca orice pentru tine, asadar acesta este alintul perfect pentru a ilustra acest lucru.

Draga

Acest apelativ este de moda veche si încet incet dispare din lista numelor de alint pentru ca suna formal. Acest nume de alint este folosit pentru persoanele care sunt usor rezervate.

Briosa

Desi nu este foarte popular, acest alint este folosit mai ales de gurmanzi deoarece ei asociaza de obicei pe cei dragi cu orice produs alimentar special. Poate însemna ca partenerul tau simte ca esti la fel de dulce si draguta ca o briosa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *