Combate imbatranirea prematura a pielii cu aceste 2 remedii magice

Imbatranirea prematura a pielii poate aparea inca de la varsta de 20 de ani, daca nu ai un stil de viata echilibrat. Motivele pot fi expunerea excesiva la razele soarelui, stresul, dieta saraca, deshidratarea si ingrijirea neadecvata a pielii.

Într-adevar, poti preveni imbatranirea prematura cu ajutorul acestor masti anti-îmbatrânire. Aceste masti ajuta la recâstigarea elasticitatii pielii, hidrateaza, hranesc si, de asemenea, fac pielea vizibil mai neteda si mai luminoasa.

Aplica aceste masti o data pe saptamana pentru a obtine rezultate.

Remediul 1

Ingrediente: 3 linguri de orez, 1 lingura de lapte, 1 lingura de miere

Metoda de preparare: Se fierbe orezul la foc mediu. Strecoara apa de la orez intr-un bol si adauga mierea si laptele. Pastreaza amestecul pe fata timp de 15-20 de minute. Clateste cu apa rece.

Remediul 2

Ingrediente: 1 albus de ou, 1 lingura suc de grepfrut, 1 lingura suc de lamaie, 2 linguri crema de lapte

Metoda de preparare: Bate albusul intr-un bol si adauga crema de lapte, sucul de lamaie si de grepfrut. Amesteca toate aceste ingrediente bine. Aplica aceasta masca anti-imbatranire pe piele si pastreaza-o timp de 15 minute, dupa care clateste si usuca fata.

Beneficii: Vei obtine o piele fina, mai luminoasa si cu aspect mai tanar. Aceste masti sunt usor de pregatit si sunt potrivite tuturor tipurilor de piele. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *