Costumatii pentru Halloween in functie de personalitate!

Halloween-ul, desi nu este o sarbatoare romaneasca, are din ce in ce mai mult succes si adesea suntem invitati la petreceri tematice la finalul lunii octombrie. In cazul in care nu stii cum sa te costumezi, iata ce poti alege in functie de personalitate!

1. Esti genul de femeie sexy, care iese in evidenta prin atitudine si haine de fiecare data?

Costumul perfect este unul la fel de sexy ca tine: vrajitoare sexy, sirena, femeie din Epoca de piatra, asistenta. Orice costum care include pantofi cu toc, fuste scurte ori accesorii precum stetoscop iti va veni de minune!

vrajitoare sexy

2. Daca nu ai probleme cu increderea in fortele proprii si iti place sa iti asumi riscuri, atunci costumul perfect pentru tine este unul in ton cu sarbatoarea: infricosator! Machiajul strident, capul bandajat ori petele de sange pictate pe fata si pe gat ti se vor potrivi perfect. Costumeaza-te intr-o mireasa gotica ori intr-o veritabila vrajitoare si vei face furori!

3. Esti timida si nu stai prea bine cu increderea in sine? Atunci deghizeaza-te intr-un personaj care este exact opusul tau! Fii pentru o seara o vedeta pop, costumeaza-te in Madonna, ori o vedeta de televiziune precum Oprah. De asemenea poti alege un personaj istoric precum Cleopatra. Iti garantez ca vei fi in centrul atentiei, insa fara sa te simti complexata in vreun fel.

cleopatra
Costum- Cleopatra

4. Iti plac traditiile si le respecti cu sfiintenie? Atunci fa-ti o traditie din a imbraca in fiecare an acelasi costum. Intr-adevar, poti alege sa il imbunatatesti de la an la an. Astfel, costumul tau va deveni “marca inregistrata” si toata lumea va astepta cu nerabdare, in fiecare an, sa vada cum ai interpretat acelasi personaj, insa in alta maniera.

5. Esti creativa, curajoasa si iti place sa incerci mereu lucruri noi? Un costum ingenios, care sa lase lumea pe ganduri este exact genul tau. Alege un costum amuzant, eventual facut chiar de tine si cu siguranta nu vei da gres!

Sursa: feminis.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *