Crema de ras: cu ce produse o poti inlocui cu succes?

Pentru o epilare corecta trebuie sa te asiguri ca pielea nu este lezata in acest proces, de aceea este musai sa folosesti o crema de ras pentru ca lama sa alunece mai usor si sa nu existe riscul aparitiei unor taieturi.

Crema de ras are efecte de hidratare, calmare si catifelare a pielii. Aceasta creează un strat lubrifiant ce amortizează și permite lamei să alunece cu blândețe pe suprafața pielii.

Asta nu inseamna ca in cazul in care se intampla sa nu ai crema de ras la indemana, nu exista si alte produse care o pot inlocui.

In acest articol afli care sunt aceste produse care hidrateaza pielea si in acelasi timp ajuta in procesul de epilare.

1. Ulei de bebelusi

Pentru ca uleiul de bebelusi are o formula blanda, poate reprezenta un produs indicat de ingrijire chiar si in cazul adultilor.
Asigura-te ca aplici un strat gros de ulei de bebelusi atunci când te epilezi. Acest lucru menține pielea hidratată suficient pentru a o proteja.

2. Balsam de par

Balsamul de par poate fi de mare folos în timpul epilatului. Este un inlocuitor bun pentru crema de ras, de fapt, cel mai bun de pe această listă datorita faptului ca este bland cu pielea. Miroase uimitor si mentine pielea foarte moale.

3. Ulei de nucă de cocos

ulei de nuca de cocos

Uleiul de cocos este un produs hidratant şi foarte grijuliu cu pielea. Inlătură senzaţia de piele uscată, este un bun exfoliant si datorită aportului mare de acizi graşi calmează iritaţiile minore.

In plus, aroma este atât de intensă încât rămâne în piele mult timp după utilizare. Tocmai de aceea este o alternativa uimitoare la crema de ras.

4. Săpun pentru copii

Sapunul pentru copii este mult mai hidratant decât alte săpunuri. Poate fi folosit cu succes şi de către mamele cu pielea sensibila şi/sau uscata, întrucât de multe ori, compoziţia acestui produs de îngrijire a corpului curată delicat şi hidratează şi netezeşte pielea. De regulă sunt bine tolerate şi nu usucă pielea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *