Culori la moda in vara lui 2015!

In vara lui 2015 vom purta haine in nuante spectaculoase, vii, stralucitoare dar vom putea alege si pasteluri in tonuri delicate, fragile si extrem de feminine. Uite cateva tinute din care sa te inspiri vara aceasta!

1. Bleu 

Este prima nuanta pe care ar trebui sa o iei in calcul in sezonul acesta. Bleu confera aspectului tau fragilitate, delicatete si feminitate. Este o culoare care poate fi purtata in orice tinuta, indiferent de ocazie. 

2. Albastru marin

albastru marin

O nuanta puternica, care te va scoate in evidenta si va atrage priviri de admiratie. Desi albastrul este considerat a fi o culoare rece, aceasta nuanta este una stralucitoare, care te scoate din monotonie. Merge de minune in tinute de cocktail.

3. Albastru clasic

O culoare sobra, eleganta si o optiune de luat in considerare atunci cand ne alegem tinutele de seara. Daca vrei sa optezi pentru o varianta a negrului clasic, in acest sezon poti opta pentru tinute in albastru.

4. Bej, crem

Aceasta nuanta ne duce cu gandul la culoarea nisipului fierbinte si va fi una dintre culorile reprezentative ale acestui sezon. O culoare care poate fi purtata cu succes in tinute de zi, bejul iti lumineaza intreaga infatisare. 

5. Roz

Este culoarea capsunelor – o nuanta calda, vie, care iti va reimprospata intregul aspect. Ne referim la tonuri pale, gingase, feminine. 

6. Tangerine

tangerine

Este una dintre cele mai puternice si stralucitoare culori, o nuanta vie, de vara, care iti va scoate intreaga tinuta in evidenta. Este o culoare saturata care provine din traditionalul portocaliu.

7. Galben pal

Este o alta culoare vedeta a acestei veri. Merge de minune pe o piele bronzata, si, in acelasi timp, iti confera un look elegant, feminin si discret. Este o combinatie intre galben si verde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *