Cum iti poti ingriji tenul cu struguri

Strugurii sunt hranitori si gustosi dar stii ca ei pot fi folositi si pentru tratarea problemelor de piele? 

Strugurii, în special cei rosii, sunt o sursa considerabila de antioxidanti care au capacitatea de a lupta împotriva radicalilor liberi, mentinând tenul tânar si stralucitor. În plus, compozitia lor bogata în aminoacizi ajuta la regenerarea pielii si îndeparteaza petele cauzate de razele nocive ale soarelui.

☛ Pentru tenul uscat

Amesteca apa de trandafiri, pasta de avocado, miere si suc de struguri. Acest amestec se aplica pe fata si se clateste dupa 15 minute. Persoanele care au tenul uscat il pot hidrata cu acest remediu.

☛ Pentru tenul gras

Daca ai tenul gras, il poti controla cu acest amestec: suc de lamaie, suc de struguri si suc de menta. Se aplica pe fata, se lasa timp de 10 minute dupa care se clateste. 

☛ Pentru hidratare

Pur si simplu aplica suc de struguri direct pe piele, pentru un tratament intens de hidratare. Clateste dupa 25 de minute.

☛ Pentru un ten stralucitor

Amesteca 2 linguri de suc de struguri si o lingura de pudra de cacao si aplica-l precum o masca. Acest amestec este ideal pentru persoanele care doresc sa obtina un ten regenerat.

☛ Masca de struguri pentru pielea ridata

Se amesteca o lingura de suc de struguri cu o lingura de miere de albine. Se aplica pe piele in strat subtire, se sta timp de un sfert de ora, apoi se clateste cu apa calduta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *