Fii o femeie “altfel” decat celelalte!

A fi o femeie “altfel” decât celelalte este o stare de spirit.

Ca sa te simti asa nu e nevoie sa fii bogata, frumoasa, ori neobisnuit de inteligenta.

Şi nici macar nu trebuie sa te fi nascut cu acest sentiment.

Poti sa-l înveti, sa-l exersezi si sa-l stapânesti exact ca pe orice alt principiu dupa care te ghidezi în viata.

A fi o femeie altfel decât celelalte este de fapt o atitudine. Este felul în care zâmbesti – iluminând spatiul din jur. Felul în care intercalezi pauze între propozitii – nelasându-te prada, din nervozitate, unei trancaneli fara capat. Felul în care asculti – cu atenţie. Felul în care privesti – difuz, niciodata sfidator.

Este felul în care respiri (lent), felul în care stai (dreapta) si pasesti (cu voiciune si tinându-ti umerii trasi putin înapoi). Nu conteaza ca n-ai câstigat nici un concurs de frumusete. Nu conteaza ca n-ai reusit sa-ti termini facultatea sau ca nu esti deloc la curent cu ce se întâmpla în lume. In sinea ta, esti împacata. Ai mai multa încredere în tine însati decât o femeie cu licenta si doctorate sau una cu bani seriosi în banca. Crezi în dragostea adevarata, nu esti cinica, dar nici nu clachezi când o relaţie nu merge.

Eşti speciala pentru ca stii cum sa alegi ce e mai bine pentru tine si, mai ales, cum sa-ti folosesti propriile arme pentru a obtine ce vrei. In cartea “Regulile seducţiei”, autoarele Ellen Fein şi Sherrie Schneider îti spun câteva reguli pe care ar trebui sa le respecti daca vrei sa te asiguri ca vei gasi persoana potrivita pentru tine!

Nu te adresa tu prima unui bărbat

Niciodata! Nici macar cu o fraza de genul: “Nu vrei sa bem o cafea?” sau “Vii des pe aici?”. Da, nici macar cu asemenea formule de deschidere, aparent inocente. Alminteri cum o sa stii ca el te-a remarcat primul, ca l-ai atras si ca a vrut sa te cunoasca? Ca nu e vorba doar de politeţe?

Nu privi insistent barbatii!

Sa te uiti tu prima la cineva înseamna sa-ti tradezi interesul pentru persoana respectiva – ceea ce e periculos. Lasa-l pe el sa se uite la tine. Daca nu te observa el mai întâi, probabil ca nu-l interesezi. Treci mai departe, se va gasi cineva care sa te remarce.

Nu te astepta ca un barbat sa se schimbe, nici nu încerca sa îl schimbi tu!

Sa zicem ca ai întâlnit bărbatul visurilor tale – sau aproape. Sunt însa câteva lucruri la el pe care le-ai dori altfel. Ce faci? Nimic! Nu încerca să-l schimbi, pentru ca barbatii nu se schimba cu adevarat niciodata. Fie accepti câteva cusururi, fie gasesti alta persoana. Nu te complace în situatii care nu te reprezinta si, în nici un caz, nu îti imagina ca “printul” necesita ajustari pentru a deveni “fermecat”. Ori e, ori dispari tu!

Sursa: csid.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *