In ce moment al zilei este indicat sa mancam fructele?

Fructele joaca un rol foarte important în menținerea sănătății. De asemenea, ele conțin zahăr natural și sunt mult mai bune decat zaharurile sintetice pe care le consumăm prin alimente procesate. Așdar, fructele sunt cele mai bune gustări.

Cei mai mulți dintre noi știm că este sănătos să mancam fructe, dar când este momentul potrivit pentru asta? Poti sa mananci fructe oricand? Corpul tau va fi capabil sa absoarba substantele nutritive din fructe in mod optim numai daca le consuma la anumite ore.

Care ar fi cel mai bun moment al zilei? Citește mai departe pentru a afla despre aceste sfaturi.

Dimineața este cel mai bun moment al zilei pentru a mânca fructe. Bea un pahar de apă dimineața și mananca fructe. Consumul de fructe imediat după masă nu va poate furniza maximul de beneficii.

Cel de al doilea moment prielnic din zi este după-amiaza. Dacă nu poti manca fructe dimineața, incearca sa le mananci după-amiaza.

Este indicat să se mențină o diferență de minim 30 de minute între aportul de fructe și mese. Numai atunci corpul tau poate absorbi nutrientii din fructe in mod optim. Manânca fructe cu o ora înainte de masa.

Fructele ar trebui să fie spălate cu atenție înainte de a le consuma pentru a scapa de germeni. Așezați-le sub jet de apă frecati usor suprafata.

Mâncati fructe cu 30 de minute inainte de antrenament. Acest ritual va ajuta sa va energizati si sa va hidratati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *