Ingrediente cu care poti rasfata pielea nasului

Punctele negre, punctele albe si porii dilatati sunt probleme cu care ne confruntam adesea. In general pielea nasului este grasa, ceea ce duce la formarea punctelor negre. Cu ajutorul catorva remedii pe care le avem in bucatarie, putem scapa de aceste probleme mai usor. Bineinteles, inainte de a utiliza oricare dintre urmatoarele ingrediente, este sugerat sa realizezi un patch-test pentru a vedea daca ingredientele sunt tolerate de catre piele.

De asemenea, inainte de a aplica ingredientele este necesar sa iti clatesti fata cu apa rece, pentru a se deschide porii.

Sucul de rosii

Extrage sucul din pulpa unei rosii. Pulpa o poti masa pe nas, intr-o maniera ascendenta. Cu ajutorul unei dischete demachiante intinzi sucul in zona nasului.. Il lasi sa actioneze timp de 15 minute. Clatesti mai apoi usor cu apa calduta. Sucul de rosii va miscora porii, facandu-i vizibil mai mici.

Sucul de cartofi

Sucul de cartofi hidrateaza pielea uscata, curata tenul de impuritati si tonifica pielea. Maseaza usor nasul cu o discheta imbibata in sucul proaspat. 

Miere si lamaie

La o lingura de miere adauga o lingurita de suc de lamaie. Aplici amestecul pe nas si il lasi sa actioneze timp de 10 minute inainte de a clati din abundenta. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *