Manichiura vesela de primavara

Primavara nu doar garderoba ta trebuie sa fie chic si in ton cu veselia naturii. Unghiile tale trebuie sa intre si ele in atmosfera optimista si plina de viata a primaverii. Iata cateva modele de manichiura chic, multicolora, perfecte pentru debutul sezonului cald:

1. Manichiura multicolora pastel

Pastelurile sunt vedetele noului sezon de primavara. Daca nu te poti hotari asupra unei culori calde, pastelate, poti folosi pentru unghiile tale mai multe nuante, pe care sa le combini intr-o maniera simpla, insa plina de efect.
model de unghii pastel
model de manichiura pastel
Manichiura pastel
Manichiura pastel
manichiura pastel
manichiura pastel
modele de unghii in culori pastel
modele de unghii in culori pastel

 

2. Manichiura ombre 

Manichiura ombre a devenit foarte populara la sfarsitul anului 2013. Primavara aceasta vine cu noi stiluri de manichiura ombre, in culori calde, precum portocaliu, galben, verde sau albastru. Nu ezita nici tu sa adopti in acest inceput de primavara o manichiura sic, eleganta si foarte originala in stil ombre.
modele de manichiura ombre
modele de manichiura ombre
ombre
modele de ombre
ombreee
ombre

 

3. Manichiura french colorat

Bucatile de culoare pot fi o alegere perfecta, daca vrei sa obtii unghii french, putin indraznete. Foloseste pastelurile preferate pentru a obtine modele incredibile. Poti opta pentru un stil in doua tonuri, pe jumatate de unghie, o bucata de culoare sau o linie.
model de unghii french
model de unghii french
french colorat
french in culori
french
model de manichiura french

 

french de efect
french de efect
french cu inimioare
french cu inimioare

 

 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *