Modalitati de a-ti albi dintii in 15 minute

Stiai ca exista multe modalitati simple de a-ti albi dintii? Citeste mai departe pentru a afla mai multe.

Este un lucru care nu va se va demoda niciodata si acela este un zambet alb orbitor. Multi dintre noi se straduiesc din greu sa obtina un zambet glorios. Dar tenta galbena pare sa nu paraseasca dintii. 

Avem cateva moduri sigure de albire a dintilor care dau rezultate perfecte intr-un interval scurt de timp.

Coaja de banana

Mananca banana pentru proprietatile grozave ale acestui fruct dar pastreaza coaja in beneficiul dintilor. Aceasta constituie o modalitate foarte rapida de a-ti albi dintii. Cu interiorul cojii de banana freaca usor dintii timp de aproximativ 2 minute. Mineralele prezente in coaja de banana precum potasiu, magneziu si mangan sunt absorbite in smaltul dintilor si il albesc.

Capsuni

Capsunile contin acid malic, care ajuta la albirea dintilor. Ceea ce trebuie sa faci este sa zdrobesti o capsuna si sa adaugi o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu peste ea. Aplica aceasta pasta pe dinti cu ajutorul unei periute de dinti sau cu degetul. Las-o sa stea timp de aproximativ 10 minute iar apoi clateste. Poti vedea diferenta. 

Suc de lamaie/portocale si bicarbonat de sodiu

Fie ca este vorba de suc de lamaie sau suc de portocale, ambele sunt acide. Intr-o lingurita de suc adauga suficient bicarbonat de sodiu pentru a obtine o pasta din amestec. Utilizeaza aceasta pasta ca o modalitate rapida de a-ti albi dintii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *