Ochi mari? Nas proeminent? Afla ce spun trasaturile faciale despre tine

Potrivit unei practici din China de a interpreteaza trasaturile faciale, forma ochilor, a nasului, a gurii sau a pometilor ar putea arata ce fel de caracter ai. Descopera ce anume spun trasaturile fetei tale despre tine!

Ochii mari

Ochii dezvaluie modul în care comunici. Persoanele cu ochii mari, larg deschisi, sunt de obicei comunicative, sociabile si au tendinta de a vorbi foarte mult. Îsi deschid cu usurinta sufletul în fata celorlalti.

Christina Ricci
Christina Ricci

Ochii mici

Persoanele cu ochii mici sau adânciţi în orbite, precum Taylor Swift, sunt adesea mai rezervate si sceptice, preferând sa pastreze pentru ele detaliile vietii private. Aceasta trasatura mai indica faptul ca aceste persoane au nevoie de timp pentru a avea încredere în ceilalti.

Fruntea proeminenta

O frunte bombata, rotunjita sau proeminentă poate indica faptul ca esti o persoana creativa, emotionala, o fire artistica, dar nu întotdeauna foarte logica. Christina Ricci este una dintre vedetele cu aceasta trasatura a fetei.

Fruntea plata

Este un semn ca preferi sa te gândesti foarte bine înainte de a lua o decizie sau înainte de a face urmatorul pas într-o actiune importanta. Brad Pitt are acest tip de frunte.

Nasul proeminent

Această trasatura faciala indica atentie deosebita la detalii, capacitatea de a observa ceea ce altii nu vad si tendinta catre perfectionism. Cei care au o astfel de trasatura sunt foarte dedicati responsabilitatilor lor si îsi doresc sa-si îndeplineasca îndatoririle cât mai bine.

Ashley Greene
Ashley Greene

Nasul mic

Persoanele cu nasul mic, precum actrita Ashley Greene iubesc eficienta si au tendinta de a vedea o problema în ansamblu, fara a se pierde în detalii.

Buze groase

Cei care au buzele groase sunt adesea persoane pentru care prietenia si relatiile sunt extrem de importante. Sunt oameni darnici, altruisti, care ofera multa afectiune celor din jur, dar pot fi si dependenti emotional de ceilalti.

Buze subtiri

Buzele subtiri arata faptul ca esti o fire independentă, care are nevoie de spatiu si libertate, în special în plan sentimental si în relaţiile de prietenie. Nu te temi sa petreci ceva timp singur din când în când.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *