Relatiile extraconjugale

Exista momente intr-o relatie cand fidelitatea nu mai este un factor decisiv. 

Casatoria este o realizare foarte importanta in viata. Dar de-a lungul anilor apar o multime de probleme. Relatiile extraconjugale de obicei nu sunt agreate in cuplu. In cele mai multe cazuri aceste relatii duc la destramarea casniciilor si ofera o viata grea copiilor din familie.

Nu doar barbatii cad prada tentatiilor, ci si femeile. In general, apar relatii extraconjugale dupa 15-20 de ani de casnicie. Primii atrasi in mrejele aventurilor sunt barbatii de peste 40 de ani. La aceasta varsta se confrunta cu probleme hormonale carora nu reusesc sa le faca fata. Femeile sunt tentate de astfel de relatii atunci cand sunt foarte tinere. Odata cu varsta, ele se maturizeaza, au copii si devin stabile si responsabile intr-o viata de familie.

Un barbat nu accepta ca sotia lui sa aiba o relatie extraconjugala. Chiar si un zvon, o vorba aruncata ii provoaca furie. Considera ca acest drept este numai al lui si de aceea casnicia se destrama. Dar sunt si sotii care nu accepta aventurile sotului si intervine divortul.

Exista si exceptii in care relatiile extraconjugale sunt acceptate doar de femei. Acest lucru se intampla cand pe primul loc sunt puse realizarile materiale, copiii etc.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *