Remedii pentru 6 probleme de sanatate

La schimbarea de sezon, unii dintre noi ar putea sa experimenteze probleme minore de sanatate. Acest lucru se poate întâmpla, de asemenea, ca urmare a mutarii intr-un alt mediu. Când mergeti într-un loc nou, produsele alimentare, apa si aerul va pot crea probleme pentru inceput, pana va acomodati.

Daca sunteti de parere ca remediile naturale sunt de lunga durata si ca pastilele sunt solutii imediate, atunci va inselati. Aici sunt cele mai simple remedii pentru probleme minore de sanatate.

☛ Ajutati-va cu o ceasca de ceai de musetel, daca suferiti de insomnie. Pe lânga efectul antispasmodic, antibacterian şi  antiinflamator, ceaiul de musetel face minuni in problemele cu somnul, având un rol de calmare.

☛ În cazul în care metabolismul este lent, il puteti accelera prin consumul regulat de ceai verde. Cercetarile spun ca poate accelera metabolismul cu 10%.

☛ Daca suferiti de dureri în gât, beti o ceasca de ceai de lamaie cu miere. Mierea contribuie la fluidizarea secretiilor si reduce inflamatia. Datorita continutului bogat in vitamina C, lamaia lupta cu infectiile de orice fel, intarind sistetemul de aparare al organismului.

remedii pentru 6 probleme de sanatate

☛ Senzatia de greata si alte probleme digestive pot fi abordate cu ajutorul ceaiului de ghimbirGhimbirul se numara printre remediile cele mai eficiente impotriva raului de calatorie si a durerilor clasice de stomac. Unele studii au demonstrat chiar ca este la fel de eficient ca anumite medicamente anti-greata.

☛ Scortisoara este si ea utila in durerile de cap. Stimuleaza activitatea cerebrala si ajuta la indepartarea tensiunii nervoase. Pentru a beneficia de efectele pozitive ale acestui condiment, preparati o pasta din 2-3 linguri de scortisoara si apa. Aplicati pe frunte si tample, lasand sa actioneze cateva minute.

☛ Un stomac umflat este cu siguranta un inconvenient. Încercati un ceai de menta. Menta relaxeaza muschii contractati pe toata lungimea tractului digestiv, eliberând presiunea si gazele si usurând evacuarea lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *