Stii ce înseamna, de fapt, pozele dese de cuplu de pe Facebook?

Fericirea in cuplu este, de regula, ceva pur personal, dar ne putem da seama daca cuiva ii merge bine in relatie si sa ne evaluam propria viata amoroasa intr-un mod foarte simplu si la indemana.

 Cum iti dai seama daca un cuplu este fericit? Poate chiar cel din care faci tu parte? Arunca o privire pe Facebook!

Toate cuplurile acelea enervante care postează din oră în oră detalii şi poze cu ele s-ar putea să fi găsit reţeta succesului într-o relaţie. În ciuda răutăţilor, mai mult sau mai puţin argumentate, cei care publică permanent imagini de cuplu stau mai bine la capitolul satisfacţie şi mulţumire decât cei care nu o fac.

 Toti cei care avem conturi pe Facebook suntem prieteni, cel putin virtual, cu una sau doua persoane care-si afiseaza intreaga relatie de cuplu pe profil. Nu ne putem verifica mesajele fara sa dam peste o poza cu prajiturele la descrierea careia apare: “Surpriza cu care ma astepta iubi acasa”. Deschizi Facebook-ul dimineata, poate adormit, poate de nevoie, poate din curiozitate, iar primul mesaj pe care il vezi este de la “el” catre “ea” sau invers: “O dimineata frumoasa, iubire! Pupici”.

Expunerea relatiei de cuplu pe Facebook este comuna la cuplurile care au mai multi ani impreuna sau la cele care, constient sau nu, vor sa se laude online.

 Dincolo de motivele pentru care unii oameni isi manifesta dragostea pe Facebook si dincolo de glumele si de ochii dati peste cap de cei care rad sau se enerveaza de acest comportament online, cuplurile care-si expun relatiile pe Facebook sunt mai fericite decat cele care nu au acest obicei.

Persoanele care isi pun la poza de profil o fotografie cu partenerul sunt mai multumite de relatie si au o viata mai intima si mai fericita in doi. Pozele de cuplu postate des pe Facebook arată un grad de încredere mărită a partenerilor în relaţie,

 Mai mult, putem afla chiar si momentele in care acestea sunt in al noualea cer uitandu-ne tot pe profilurile lor de Facebook, caci, in cele mai multe cazuri, atunci posteaza ceva “dulce si amoros” cu privire la viata de cuplu si la partener.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *