Tratamente cu acid hialuronic

Buzele sunt una din cele mai importante zone feminine pe care un bărbat le admiră şi, aşa cum spune un proverb persan, sunt “cea mai frumoasa poartă către sufletul femeii”. Simbol al feminităţii şi senzualităţii, buzele reprezinta frumusetea unui zambet.

Elasticitatea si tineretea pielii, capacitatea de a rezista efectelor timpului, ale vantului si ale altor agenti externi, se datoreaza in mare parte acidului hialuronic, prezent in toate formele de viata. Proprietatea lui este de a atrage apa in tesuturi. Pe masura ce inaintam in varsta, productia naturala de acid hialuronic se diminueaza si buzele noastre isi pierd senzualitatea.

Multa vreme lumea a crezut ca buzele Angelinei Jolie sunt 100% naturale. Dupa multe speculatii, diva a recunoscut, intr-un final, ca si-a injectat un contur cu acid hialuronic pentru filmul Mr. & Mrs. Smith. Coincidenta sau nu, in timpul turnarii acestui film Angelina l-a cucerit pe Brad Pitt.

Acidul hialuronic este o substanta ce se gaseste in  componenta tuturor fiintelor vii, lucru ce il face sa fie tolerat si  sa nu provoace reactii adverse. Este considerat cea mai sigura substanta de umplere.

Marire buze

In functie de dorinte, poti opta pentru marirea volumului buzelor sau doar pentru un contur ferm si definit. Nu e cazul sa te ingrijorezi nici in privinta durerii. Procedura este putin dureroasa, ca o anestezie dentara, si nu are nevoie de teste preliminare.

Deoarece marirea buzelor cu acid hialuronic se face cu substante create de organism, substante naturale, nu exista nici un risc de infectie, dar va fi nevoie de tratamente repetate pentru a mentine rezultatele, deoarece acidul este resorbit in timp, in mod natural de catre organism. O injectare are efectul cautat, in general, pentru o durata de trei pana la sase luni, dupa aceasta perioada este necesar un tratament suplimentar.

Nu este intelept pentru a umfla pur si simplu buzele si a denatura proportiile. Daca doriti un astfel de tratament, acesta trebuie sa fie facut de un specialist care intelege principiile echilibrului facial si al buzelor.

Injectarea cu acid hialuronic poate fi, de asemenea, utilizata pentru combaterea ridurilor, cum ar fi ridurile de expresie, ridurile din “coltul gurii”, liniile de deasupra buzei, si riduri de incruntare (intre ochii). 

Consta in umplere cutanata cu o forma extrem de purificat de acid hialuronic care imita proprietatile acidului hialuronic natural. Cand este injectat chiar sub suprafata pielii, acidul hialuronic adauga volum la nivelul pielii, netezeste acele linii nedorite si dispar ridurile asociate cu imbatranirea.

Inainte si dupa
Inainte si dupa injectarea cu acid hialuronic

Un aspect tanar si fara riduri este visul oricarei femei!

Cu siguranta ridurile sunt una dintre problemele care iti dau cel mai mult de gandit si te fac sa constientizezi trecerea anilor. Gratie cercetarilor, ele pot fi combatute nu doar cu ajutorul bisturiului. In ceea ce priveste injectiile antirid, acidul hialuronic este substanta cea mai eficienta.
Pentru cele care vor sa lupte impotriva efectelor imbatranirii, fara durere si interventii chirurgicale, acidul hialuronic este solutia optima. El combate ridurile fara efecte secundare, implementarea lui fiind mult mai simpla decat o interventie chirurgicala. Acidul hialuronic este ideal pentru combaterea ridurilor fine si extrem de eficient si in lupta impotriva celor profunde.

Puteti spune la revedere ridurilor nedorite, puteti zambi cu incredere pentru ca aveti buze frumoase cu aspect natural, si puteti face toate acestea in mai putin de o ora prin injectarea cu acid hialuronic.

Acum, NOU in Piatra-Neamt, consultanta gratuita si alte informatii le gasiti la numarul de telefon: 0746.155.907.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *