Trucuri de frumusete pentru a exprima senzualitate

Pentru foarte multe persoane senzualitatea se confundă cu sexulitatea. Însă, senzualitatea unei femei ţine de felul în care învăţăm să ne acceptăm aşa cum suntem şi să fim fericite cu noi înşine.

Marilyn Monroe spunea că atuul senzualităţii sale vine din faptul că, atunci când nu ştie ce altceva să facă, se mişcă exact la fel ca înainte, doar că mult mai încet. Efectul de “incetinire” a mişcărilor le pune în valoare şi creează o aură magică, de siguranţă, mister şi detaşare care sunt irezistibile. În astfel de momente, o femeie are puterea de a opri universul, făcându-l să se mişte în ritmul ei.

Tendinţa multora dintre noi este de a asocia senzualitatea cu sexualitatea. Senzualitatea este însă, dincolo de asta, capacitatea de a fi conectat la propria fiinţă, la corpul tău şi de a comunica cu el, găsind în această comunicare o stare de bine.

Când spunem femeie senzuală, ne gândim, automat, la o femeie sigură pe ea, care e conştientă de atuurile sale şi care ştie să şi le folosească. În acelaşi timp, avem în minte o femeie care ştie să se facă observată atunci când trebuie fără a exagera şi fără să devină vulgară.

☛Primul pas către senzualitate ţine şi de felul în care arăţi. Este foarte important să ai mereu o imagine impecabilă, însă nu foarte încărcată. Nişte sprâncene naturale, frumos conturate, gene bogate care îţi pun ochii în evidenţă, un ten hidratat şi mereu proaspăt, o piele fină numai bună de mângâiat, o manichiură şi o pedichiură îngrijită sunt esenţiale pentru o femeie senzuală.

☛Felul in care arati nu trebuie sa se transforme intr-o obsesie. Este adevarat ca este important sa ai o imagine impecabila insa fara a exagera. O femeie senzuală îşi acceptă corpul aşa cum e el, ba mai mult se simte foarte bine în pielea ei. Atunci când eşti mulţumită cu tine, te vei simţi mult mai relaxată, dar şi mult mai frumoasă.

senzualitate

 ☛O femeie senzuală nu numai că-şi acceptă şi îndrăgeşte corpul aşa cum este el, dar îl şi cunoaşte foarte bine. Învaţă să fi atentă la felul în care te mişti, la felul în care reacţionează corpul tău în anumite momente. Doar aşa vei reuşi să te cunoşti mai bine, sa te corectezi si sa iti pui in evidenta atuurile.

 ☛Modul în care o femeie merge, se mişcă spune foarte mult despre ea. De aceea este important să conştientizezi că te poţi exprima şi cu ajutorul corpului. Un mers legănat, elegant, pe tocuri, asemenea divei Marylin Monroe, te va transforma dintr-o tipă normală, într-o femeie foarte senzuală. Învaţă să mergi pe tocuri ca şi cum sunt o prelungire a picioarelor tale.

 ☛O voce stridentă şi puternică nu este vocea unei femei senzuale. Atunci când vrei să impresionezi un bărbat încearcă să adopţi un ton cu câteva octave mai jos. Vorbeşte mai rar, mai calm şi mai uşor, iar efectele se vor vedea.

 ☛O femeie mulţumită cu ea şi cu viaţa pe care o are (cu bune şi cu rele) este o femeie care va atrage toate privirile. Simte-te bine cu tine, scoate-ti zambetul la iveala in orice situatie dacă vrei şi ca cei din jurul tău să te placă.

zambet
Zambeste
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *